Bespoke Triangular Rooflights For Beccles Health Centre, Suffolk

Bespoke Triangular Rooflights For Beccles Health Centre, Suffolk

Beccles Health Centre in Suffolk has recently been refurbished in order to maximise ‘consulting’ space within the building. Providing natural light and ventilation was key to the success of the scheme and architect Richard Bassett of LSI Architects approached the Rooflight Company to partner with them on the design for a set of Bespoke Rooflights to complement the overall building geometry. “The Rooflight Company is unique in their ability to design bespoke triangular rooflights which allow electric actuation and appear frameless from the inside.” A Planning Officer fully supported the use of bespoke rooflights as part of a wider plan to unify disparate elements on the existing site. A total of five Bespoke Triangular Rooflights were specified and linked to rain sensors and room temperature controls in order to be automatically operational. Richard Bassett, LSI Architects said: “We are extremely pleased with the rooflight installation and its integration into the geometry and natural ventilation strategy of the extension. The Rooflight Company provided technical assistance for the duration of the project and the design drawings supplied were very clear. We found all the correspondence very helpful from start to finish”.

Add to Project Board

Create a new project board: