Large Commercial Victorian Conservatory for Regeneration Project

Large Commercial Victorian Conservatory for Regeneration Project

Commissioned by Newport City Council as part of the regeneration of Belle Vue Park, their architects came to Westbury with an old black and white photograph and the layout of the base walls.

From here they started their drawings, leaving us to fill in the detail to recreate two Victorian conservatories.

Colour: Westbury White
Size: 9.5m x 5.8m ( 55.1m² ) each
Location: Gwent

For further information on this large commercial timber Westbury conservatory case study click here

Add to Project Board

Create a new project board:

View Timber Garden Rooms & Conservatories Product Entry
Westbury Garden Rooms

Westbury Garden Rooms

At Westbury Garden Rooms, there are no standard designs. We work closely with architects and specifiers to create timber glazed building that is individually designed and constructed to ensure complete satisfaction of the client. Over 25 years we...
View company profile
T(01245) 326500
F(01245) 326519
WVisit Westbury Garden Rooms's website
 46-52 Cutlers Rd, Saltcoates, South Woodham Ferrers, Essex, CM3 5XJ



Make an enquiry to Westbury Garden Rooms

You may also be interested in this related Case Study: Taking the "pane" out of troublesome conservatory issue Read Now