Stourport-on-Severn High School, Worcestershire

Stourport-on-Severn High School, Worcestershire

Client: Stourport-on-Severn High School
Type of works: supply of secure compounds to accommodate lockers.

The compounds were supplied as a space-saving solution, freeing up a large internal storage area within the school.

Following an initial site visit, CAD drawings were issued showing the dimensions and the layout of the lockers within the compound. The Apex installation team carried out all groundworks and the erection of the shelters. Lighting was installed into the shelters on an automatic timer.

The compound measure 11.1 x 15m and is fitted with two lockable gates.

As a seperate project, additional cycle storage was fitted with an existing compound moved from a nearby school to this site.

Add to Project Board

Create a new project board: