Vale's curved conservatory provides panoramic views

Vale's curved conservatory provides panoramic views

Vale’s interesting curved design not only utilises a dark and previously unused recess within a garden, it also provides a continuous visual glazed screen for panoramic views. The resulting conservatory created a light filled dining extension off the kitchen.

Classical pilasters frame full length panels and doors which support the deep panelled entablature with dentil detail. The glazed lantern was incorporated into the design and highlights the intricate shape of the perimeter inset roof.

Add to Project Board

Create a new project board:

View Conservatories Product Entry
Vale Garden Houses

Vale Garden Houses

Vale Garden Houses have over 30 years’ experience of designing and building conservatories and orangeries all over the world. As market leaders, they have an enviable reputation for being the finest designers and makers of truly bespoke glazed...
View company profile
T(01476) 564433
F(01476) 578555
WVisit Vale Garden Houses's website
 Belton Park, Londonthorpe Road, Grantham, Lincolnshire, NG31 9SJ

Make an enquiry to Vale Garden Houses

You may also be interested in this related Case Study: Classical conservatory with bronze casements Read Now