Office Refurbishment

Client: An office
Type of works: design and construction of a washroom with limited space, for an innovative client situated in the countryside.

The client wanted a traditional feel with modern technology discretely integrated into the design. To provide a solution, IGLOOS designed a washroom using a mixture of natural materials and water-saving technology. The infinity basin was custom-made using Black granite and incorporating a counter-top bin inlet.

The warmth of natural oak for the toilet seat, skirting, scotia and shelf unit complemented the oak floor.

The technology used included a mixed-valve infra-red tap to assist in water saving, as well as an infra-red flush panel for the toilet. The client was insistent from the outset that a more hygienic environment was created.

Add to Project Board

Create a new project board: