The Deck at the National Theatre, South Bank, London

The Deck at the National Theatre, South Bank, London



Client: The Royal National Gallery
Architect: AEM Studios
Project Manager: the National Theatre
Type of works: installation of Sunflex SF99/155 straight-sliding panel system.

The National Theatre’s website describes The Deck as 'a brand new summer function space utilising one of the theatre’s highest Thames-facing terraces. A prime location with one of the capital’s most iconic panoramas, The Deck will appear as a glowing cubed structure with a distinctive inside-outside feel, created by using translucent materials.'
Becker’s part of this exciting project was to install the Sunflex SF99/155 system consisting of 6 large sliding panels, with 3 panels meeting the other set of 3 at 90°. All 6 panels slide back to open the internal function space onto the deck terrace.

Add to Project Board

Create a new project board:


Becker (Sliding Partitions)

View company profile
T(01923) 236906
F(01923) 230149
E[email protected]
WVisit Becker (Sliding Partitions)'s website
 Wemco House, 477 Whippendell Rd, Watford, WD18 7QY

Make an enquiry to Becker (Sliding Partitions)

You may also be interested in this related Case Study: Reynaers Aluminium windows and doors complement luxurious apartments Read Now